LASTELE: Dr.OHHIRA® 5-AASTANE RETSEPT HAPENDATUD TAIMEDE JA PIIMHAPPEBAKTERITEGA

Toidulisand piimhappebakteritega
30 kotikest pakk (Netokogus: 75 g)
60.00€
100% looduslik, fermentatsiooni käigus moodustunud vitamiinide, mineraalainete ja aminohapete segu, mis toetab ja tasakaalustab seedeelundkonna pH´d ja mikrofloorat.

Teaduslikult tõestatud tõhusus

100% vegan

100% looduslikust toorainest

Ei sisalda sünteetilisi lisaaineid

GMO vaba

Laktoosivaba

Gluteenivaba

Toodetud naturaalsel kääritusmeetodil
- Tootest pikemalt
- Kasutegurid
- Miks just Dr.OHHIRA®?
- Koostisosad
- Kasutamisjuhised
- Teadusuuringud
- Millist Dr.OHHIRA® toidulisandi retsepti valida?
Tootest pikemalt
- 5-aastane kääritamine
- Suur kiudainete hulk ja mitmekesisus
- Pakitud 2,5 grammi kaaluvatesse kotikestesse, mis on võrdne 6 kapsli Dr.OHHIRA® DELUXE annusega.
OM-X® pasta puhul on tegu patendeeritud 12 sordi piimhappebakteri osalusega fermentatsiooniseguga, mis sisaldab:
- 92 looduslikult kasvavat taime nagu näiteks ravimtaimi, puuvilju, köögivilju, seeni ja merevetikaid;
- 12 piimhappebakteri tüve;
- enam kui 500 postbiootilist metaboliiti (pH taset balansseerivad orgaanilised happed koos looduslikult esinevate vitamiinide, mineraalainete, ensüümide ja aminohapetega).
Looduslikku toorainesegu koos piimhappebakteritega kääritatakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat, mistõttu on selles moodustunud orgaanilised ühendid eriti kontsentreeritud ja mõjusad.
OM-X® sünbiootilises pastas sisalduvad orgaanilised ühendid tasakaalustavad keha õrna mikrofloorat, aitavad tugevdada immuunsüsteemi ja toetavad tervet soolestikku. On tõestatud, et selles sisalduvad head bakterid kleepuvad käärsoolde, kõrvaldavad seedimise käigus tekkinud toksilised kõrvalproduktid, toetavad seedetrakti limaskesta (vajalik toitainete imendumiseks) ja säilitavad jämesooles orgaanilisi happeid saavutades optimaalse pH taseme.
Ükski Dr.OHHIRA® piimhappebakteritega toidulisand ei sisalda kunstlikke lisaaineid, GMO tooraineid ega piimatooteid. 100% taimset päritolu ja sobilik veganitele.
Kasutegurid
Teaduslikult on tõestatud, et piimhappebakteritega fermenteeritud OM-X® pastas sisalduvad orgaanilised ühendid. Lisaks on läbi viidud hulgaliselt uuringuid nii inimeste kui loomadega OM-X® fermenteeritud köögiviljaekstraktiga:
1. Inimeste peal läbi viidud kliinilised fermenteeritud köögiviljaekstrakti (OM-X) uuringud
- Kehakaalu suurenemise või kaalukaotuse eest vastutavate bakterite tasakaalu parandamine (Collabrorative research with Hokkano University of Science (2018))
- Maksimaalse VO₂ taseme suurendamine (Journal of Appleid Nutrition 53, 1-6 (2003))
- Kõhukinnisuse leevenemine (The 69ᵗʰ Annual Meeting of Japan Society of Nutrition and Food Science (2015))
- Kopsupõletiku leevendamine (3ʳᵈ Asian Congress of Pediatric Infectious Diseases and 13th Pediatric Infectious Diseases Society of The Philippines Annual Convention (2006))
- Kõhulahtisuse paranemine (1ˢᵗ Congress of Asian Society for Pedriatic Research (2005))
- Luutiheduse suurenemine (Kurashiki University of Science and the Arts 3, 131-144 (1998))
- Dengue´i palaviku leevenemine (Asian Conference on Diorrhoeal Diseases and Nutrition (2006))
- Kuseteede infektsiooni leevendamine
- Alatoitumise parandamine
- Inimohutuse test
- Üleannustamise test inimeste puhul
2. Loomadel läbiviidud uuringud fermenteeritud köögiviljaekstrakti OM-X osas
- Allergiavastane toime (Natural Product Communications. 10, 1597-1601 (2015))
- Lihaste vastupidavuse parandamine (Annual Conference of the Japan Society for Bioscience, Biotechnoloy and Agrochemistry (2015))
- Väsimusevastane toime (Annual Conference of the Japan Society for Bioscience, Biotechnoloy and Agrochemistry (2015))
- Maksafunktsioonide halvenemise ennetamine (The 138ᵗʰ Annual Meeting of the Pharmaceutical Society of Japan (2018))
- Kollageenitaseme vähendamise ennetamine (Collaborative research with Hokkaido University of Science (2018))
- Kandidoosi paranemine (Joint research with The University of Lille, France (2014))
- Soolestiku mikrobioota tasakaalu paranemine (Joint research with Kinki University (2012))
3. In vitro uuringud, mis on seotud fermenteeritud köögiviljaekstraktiga OM-X
- Metaboloomianalüüs
- Prebiootiline efekt
- Aktiivsete koostisainete akumulatsioon (Annual Conference of the Japan Society for Bioscience, Biotechnology and Agrochemistry (2010))
- Antioksüdant, ACE-inhibeeriv toime (Annual Conference of the Japan Society for Bioscience, Biotechnology and Agrochemisty (2010))
- Antibakteriaalne aktiivsus (Pseudomonas aeruginosa)
- D-aminohapete analüüs
- GLP-1 stimuleeriv toime (Intregrative Molecular Medicine, 4, 1-5 (2017))
Miks just Dr.OHHIRA®?
Kuulus Jaapani mikrobioloog dr Ohhira ühendas kaasaegse teaduse iidse Jaapani kääritamiskunstiga, et luua toode, mis erineb kõikidest muudest turul olevatest piimhappebakteritega toidulisanditest.
OM-X® pasta on loodud unikaalsest segust, mis koosneb toitainerikastest puuviljadest, juurviljadest, ravimtaimedest, vetikatest ja seentest. Seda unikaalset segu fermenteeritakse igale aastaajale omasel temperatuuril viis aastat. Nii pikk fermenteerimise protsess loomulikul temperatuuril garanteerib kõige tugevamate bakterite ellujäämise. Samuti tagab see vastupidavuse temperatuurikõikumistele, mis tähendab, et Dr.OHHIRA® pastat ei pea säilitama külmkapis – piisab ka toatemperatuurist.
Peamised erinevused lühiajaliselt või pikaajaliselt fermenteeritud OM-X® ekstrakti puhul
Dr.OHHIRA OM-X® pasta sisaldab endas tõhusaid seedeensüüme. Tegu on tõeliselt biogeenilise tootega, mille fermenteerimise protsess toodab kasulikke mikrotoiteaineid, sealhulgas meile vajalikke vitamiine, mineraalaineid ja aminohappeid. Looduslikult esinevad orgaanilised happed edendavad tervet seedimise pH`d ja julgustavad individuaalse mikrofloora arengut.
Terviklikud toidulisandid
Looduslikult terviklikud toidulisandid on toidud, mis on kas kokkusurutud tableti või pulbri/pastana kapslis, kujul. Sõna „terviklik“ viitab sellele, et lõpp-produkt — toidulisand — ei sisalda toitude osiseid ega sünteetilisi või isoleeritud vitamiine. Ideaalis pole neis sisalduvaid toiteaineid kiiritatud ega sisalda pestitsiidide või herbitsiidide jääke. Terviklikud toidulisandid on ainult ühe sammu kaugusel värskest naturaalsest toidust!
Looduslikult terviklikud toidulisandid on toidud, mis on rafineerimata ja mida pole eelnevalt kuumtöödeldud. Terviklikud toidulisandid ja orgaaniline toit aitavad vältida nn keemilist agrikultuuri. Kontseptsiooniks on inimese mõju loodusele minimaliseerida. See põhineb juhtmõttel, et looduslikud tooted on palju tervislikumad kui inimeste poolt manipuleeritud produktid.
Looduslikult terviklikud toidulisandid toimivad palju paremini kui kunstlikud toidulisandid nagu näiteks sünteetilised multivitamiinid. Põhjus, miks looduslikult terviklikud toidulisandid on palju paremad, kui mittelooduslikud, on väga lihtne: inimese keha tunneb ära toitainete suhtarvu terviklikus toidus ja töötleb neid palju kergemini kui toidulisandeid, mis koosnevad isoleeritud või fraktsioneeritud (füüsikaliste ja keemiliste meetodite abil osadeks lahutatud segud) toitainetest. Keha tunneb tervikliku toidu toitaineid ära kui toidu ja seetõttu on võimeline seda palju efektiivsemalt metaboliseerima ja kasutama.
Sünergia on samuti väga oluline terviklike toidulisandite osa. Koostisained peaksid töötama sünergias ehk tegema omavahel koostööd. Nii tõhustavad nad üksteise imendumist ning efektiivsust.
Dr.OHHIRA® piimhappebakteritega toidulisandite fermenteerimise protsess saavutab selle, sest kasutab sajandeid vana tarkust, mis keskendub looduse enda sünergilistele omadustele.
Koostisosad
Koostisosad: galaktooligosahariidid, fruktooligosahhariidid, melass, oligosahhariidid, kreegiekstrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense MilL.) viljaekstrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep – lehtnaeri (Brassica rapa var. perviridis), lehe – ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) ekstrakt, silm-ja kännasmustika (V.ashei Reade, V. australe Small) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex Tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) lehtede ja varte ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) lehtede ja varte ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) lehtede ja varte ekstrakt; happesuse regulaator sidrunhape; BIFIDOBACTERIUM (B.breve M-16V, B.infantis M-63, B. longum BB536, B. lactis BI-04®), LACTOBACILLUS (L. acidophilus La-14®, L. brevis NBRC 3345, L. bulgaricus NBRC 13953, L. casei TO-A, L. fermentum NBRC 3071, L. helveticus NBRC 3809, L. plantarum TO-A), STREPTOCOCCUS (S. thermophilus NBRC 13957).
Kõik taimsed koostisosad on kasvatatud Jaapani looduses.
1 kotike = 2,5 g
30 kotikest pakk (Netokogus: 75 g)
Ei sisalda gluteeni, pärmi, piimatooteid, muna, nisu, tärklist, maisi, soja, kunstlikke lisa-, maitse-, värv- ja säilitusaineid, pestitsiide, herbitsiide ega loomseid kõrvalsaadusi.
- GMO vaba
- Hüpoallergeenne
- Ei sisalda dopingut ehk aineid, mis ajutiselt suurendavad organismi füüsilist või vaimset aktiivsust
- Sobib veganitele
Päevane annus sisaldab: | 1 kotike (2,5 g) |
Piimhappebakterite segu (BIFIDOBACTERIUM, LACTOBACILLUS, STREPTOCOCCUS) | 9 mg |
PUUVILJAD (kreegiekstrakt, viigimari, juunosidrun, punane porsa) | 247,89 mg |
JUURVILJAD (spinat, sinep-lehtnaeris | 84,84 mg |
SEENED (shiitake, leht-kobartorik, murill mütseel) | 40,57 mg |
MARJAD (hiina taralõng, silm- ja kännasmustikas) | 30,15 mg |
MEREVETIKAD (Hizikia fusiforme, Undaria pinnatifida, Lithothamnion calcareum) | 26,55 mg |
galaktooligosahhariidid | 750 mg |
fruktooligosahhariidid | 750 mg |
oligosahhariidid (melass) | 551,12 mg |
Kiudainete kogus 2,5 g kotikeses: 2,49 g
Piimhappebakterite kogus 2,5 g kotikeses: 9 mg
PEAMISED FERMENTATSIOONIS OSALEVAD TAIMED, SEENED JA VETIKAD
Galaktooligosahhariidid, fruktooligosahhariidid, suhkur (melass, oligosahhariidid), kreegiesktrakt (Prunus domestica L.), spinati (Spinacia oleracea L.) leheekstrakt, hiina taralõnga (Lycium chinense Mill.) viljaesktrakt, shiitake (Lentinula edodes) pulber, sinep-lehtnaeri (Brassica rapa var. Perviridis) lehe-ja varreekstrakt, viigimarja (Ficus carica L.) esktrakt, silm- ja kännasmustika (Vaccinum ashei, Vaccinum asutral) marjaekstrakt, punase porsa (Myrica rubra) viljaekstrakt, juunosidruni (Citrus junos SIEB. Ex tanaka) ekstrakt, murill mütseeli (Agaricus blazei) pulber, leht-kobartoriku (Grifola frondosa) pulber, merevetika (Hizikia fusiforme) lehtede ja varte ekstrakt, merevetika (Undaria pinnatifida) lehtede ja varte ekstrakt, vetika (Laminaria japonica) lehtede ja varte ekstrakt, happesuse regulaator sidrunhape.
PIIMHAPPEBAKTERID (varem nimetatud ka kui probiootikumid)
BIFIDOBACTERIUM
B.breve M-16V,
B.infantis M-63,
B.longum BB536,
B.lactis Bl-04®
LACTOBACILLUS
L.acidophilus La-14®,
L.brevis NBRC 3345,
L.bulgaricus NBRC 13953,
L.casei TO-A,
L.fermentum NBRC 3071,
L.helveticus NBRC 3809,
L.plantarum TO-A
STREPTOCOCCUS
S.thermophilus NBRC 13957
FERMENTATSIOONIS MOODUSTUNUD ÜHENDID
Sealhulgas: lühikese ahelaga rasvhapped ja teised orgaanilised happed (nagu äädik-, sidrun-, fulvo-, huumus-ja fenüülpiimhapped), oligosahhariidid, polüfenoolid, melanoidiin (antioksüdant) ja väike kogus kelaaditud mineraalaineid, vitamiine ja aminohappeid.
Vaata postbiootikume Dr.OHHIRA® kääritatud OM-X ekstrakti® koostises
KVALITEEDI KONTROLL
- Dr.OHHIRA® piimhappebakteritega toidulisandid on toodetud vastavalt GMP standardi nõuetele.
- Iga tootepartii lõpp-produkt vaadatakse/kontrollitakse eraldiseisvate ja sõltumatute organisatsioonide poolt üle. Toote kvaliteeti hinnatakse testidega, kus uuritakse piimhappebakterite koguseid ning toitumisalaste analüüsidega, kus kontrollitakse aminohapete, vitamiinide, mineraalainete ja orgaaniliste hapete koguseid.
- Tooraine saabumisel tehakse sellele põhjalik radioaktiivsuse kontroll. Radioaktiivsuse analüüse viib iga tootepartii juures läbi Jaapani Toidu Uuringute Laboratoorium (Japan Food Research Laboratories). Kui analüüside tulemused kinnitavad, et radioaktiivseid aineid ei avastatud, siis väljastavad nad tooraine partiile vastava sertifikaadi.
Kasutamisjuhised
Näidustused ja kellele toode on mõeldud?
- Immuunsussüsteemi eest vastutavatele kasulikele soolebakteritele soodsa keskkonna loomiseks.
- Neile, kes söövad madala kiudainesisaldusega toitu (vähe taimset toitu).
- Madala söögiisuga lastele.
- Eakatele inimestele.
- Taastumiseks pärast pikaajalist haigust.
- Väsimuse ja stressi korral.
- Alatoitumuse korral.
Päevaseks tarbimiseks soovitatav kogus ja tarbimisjuhend:
- 1 kotike päevas mis tahes kellaajal.
- Soovitavalt 40 minutit enne või 2 h peale sööki.
- Suruge kotikese sisu otse suhu ja neelake alla. Võite peale juua leiget vett. Ärge segage kuuma joogi ega söögiga. Pärast kotikese avamist tarvitage koheselt.
Rasedus ja imetamine – vastunäidustused puuduvad.
Sobib veganitele, kuna ei sisalda loomseid koostisosi. Ideaalne lastele (puudub lämbumisoht) ja täiskasvanutele, kellel on kapslite või tablettide neelamisel füüsilisi raskusi.
Raskelt haiged ja krooniliste haiguste põdejad – enne toote tarbimist konsulteerige raviarstiga.
Kõrvalmõjud
Kui head bakterid teevad organismi puhastades ja soolestiku keskkonda parandades oma tööd, siis võivad tekkida ajutised kõrvalmõjud nagu kerge puhitus või kõhulahtisus. Kui sellised sümptomid kestavad kauem kui 10 päeva konsulteerige palun oma arstiga.
Loe tervenemiskriisi kohta lähemalt siit
Loe rohkem:KKK
Hoiatused: Mitte ületada päevaseks tarbimiseks soovitatavat kogust! Toidulisandit ei kasutata mitmekesise toitumise asendajana. Oluline on toituda mitmekülgselt ja tasakaalustatult ning harrastada tervislikku elustiili. Hoida toodet lastele kättesaamatus kohas!
Tootja: BIOBANK CO. LTD., 388-1 Hirata, Okayama 700-0952, Jaapan.
Teadusuuringud
Millist Dr.OHHIRA® toidulisandi retsepti valida?
Dr.OHHIRA®Standard | Dr.OHHIRA®Deluxe | ||
---|---|---|---|
Päevane soovituslik annus | 1 -2 kapslit (1 kapsel 570 mg) | 1-2 kapslit(1 kapsel 600 mg) | 1 kotike2,5 gr |
100% looduslik koostis | ✔ | ✔ | ✔ |
Piimhappebakterite sisaldus | ●●**~1x10⁹ ca 28,5 miljonit CFU-d* elavaid piimhappebaktereid | ●●**~1x10¹¹ca 30 miljonit CFU-d*elavaid piimhappebaktereid | ●●●** 9 mg piimhappebaktereid |
Bakterite toodetud ühendite sisaldus | ● | ●● | ●●● |
Kiudainete sisaldus ühes annuses | ●95,6 mg | ●●99,2 mg | ●●●249 mg |
Naturaalse kääritamise aeg | 3 aasta vältel | 5 aasta vältel | 5 aasta vältel |
Rasedus ja imetamine – vastunäidustused puuduvad | ✔ | ✔ | ✔ |
Sobilik imikutele ja lemmikloomadele | ✔ (kapslist välja pigistatuna) | ✔ (kapslist välja pigistatuna) | ✔ |
Toime avaldumise koht | Peensool | Peensool ja jämesool | Suu, kõri, söögitoru, magu |
Sobilik veganitele | ✔ | ✔> | ✔ |
** ● Mida rohkem punkte, seda suurem antud kasuliku aine sisaldus kapslis või kotikeses.